Dag 4 vad bjuder jag på för mat?

Jahadu om jag bjuder på någon mat så blir det iallafall inte köttbullar med pasta! Jag filmade vårt lilla missöde med allt och ni kanse ser klippet här på min blogg snart...
Men iallafall, om jag bjuder på mat så kommer jag självklart att ta med mig hela gänget och sticka till någon hamburgerbar eller nåt. Typ som MC...
För seriöst, jag kan inte laga mat... :)
/Miss Nobody

Dag 3 den här veckan

Den där veckan har varit sisådär. Först så snöar det på våren när det absolut intre ska snöa, sen så är det så varmt att man inte kan dricka sin varma choklad inomhus.
Ps. Jag drack 8 koppar varm choklad när jag var jour, det är faktist nytt rekord!
Det som verkligen suger är att jag fortfarande inte har fått min jubeleumströja från skolan för att nått jävla pissföretag har "förseningar" med lasten i några månader!
bortsett från det så har veckan varit ganska bra och alla ni som sabbar min helg kommer att gå en säker plågsam död tillmötes...
/Miss Nobody

Äggmacka är gott.....

Jaha, här sitter jag kl 9.16 på en lördag och bloggar. Jag är ledsen om jag inte har så mycket att skriva om men det är ju inte så mycket som har hänt mellan att man  går och lägger sig och att man vaknar. Jo föresten, jag kan ju berätta vad jag åt till frukost om inget annat duger.
Jag åt faktist bara en äggmacka utan lax med ett glas oboy till i dag. Jag vet att det inte är det mesta som man kan käka på en lördagsmorgon men iallafall.
Nu känner jag att jag verkligen har tappat tråden här allså, jag har inget att skriva om så jag skriver om min frukost. Det är verkligen lååågt...
Men iallafall, katten gick bergis in och störde mig fem gånger imorse. Han är som en kelsjuk liten pälsboll.( vänta nu här han ÄR en kelsjuk liten pälsboll)
Jag mear seriöst, det var ju inte precis så att han skulle gå och störa mamma istället efter det nehe då, han skulle absolut gå och lägga sig imitten av min säng och begära att bli kliad! Han är dum, dum, dum!
Fast ack så söt...
Fats han är ändå ett litet kattfan ibland...
Eller ganska ofta...
äh, nu får jag sluta att skriva om puckades saker som hände mig på morgonen och återgå till mina sysslor.
Vet ni vad? Jag får en sådan lust att sticka eller virka något, jag tror att jag går och börjar med ett vänskapsarmband eller nåt.
Hej svejs // Farbor Jeppe
/Miss Nobody

Skum raport från farbror jeppe...

Jaha, här sitter jag uppe klockan 22.30 och tittar på let`s dance finalen som jag inte fattar något av eftersom jag missade att kolla på några, eller väldigt många avsnitt innan. Katten ligger och spinner i mammas knä och "kakan" är lite allmänt borta enligt mig. ( alla ni som känner mig kan nog gissa vem "kakan" är) Så här är raporten om let`s dance finalen direkt från farbror jeppe.
- 22.36 Reporten medelar att det ligger onormalt lika mellan lagen.
22.37 alting tystnar
22.38 han medelar att någon jessica andersson vann "glas skon" som ingen i min familj kan svara på vad den kallas...
22.39 teven stängs av.
Klart slut!

om ni undrar så var jag måhända väldigt sysslolös nu på kvällen och hade inget annat för mig än att raportera den totalt meningslösa let`s dance finalen som alla kommer att ha glömt bort imorgon så om jag iritterade någon som läste det här inlägget fasligt mycket genom att skriva om såna här meningslösa saker så ber jag om ursäkt för att jag har tråkigt en sysslolös fredagskväll kl 22.43, så förlåt.

Nä fy tusan nu får jag fan ta mig lägga av att uppta andras tid genom att skriva om sådana här meningslösa saker en tråkig fredagskväll när anständigt folk vill gå och lägga sig! Fy skäms Malin! Och sicken tidpunkt jag valde då, inte kl 8 på morgonen när alla håller på att vakna utan kl 22.46 på natten när några desperata människor försöker sova medans en liten idiotisk söderböna sitter och skriver om totalt meningslösa saker på sin blogg och förstör andras skönhetssömn! Fy käms på dig Malin!

Ne jag sa ju att jag skulle sluta skriva, jag måste nog säga till på skarpen.
HÅLL KÄFTEN MALIN! DET FINNS FAKTIST FOLK SOM BEHÖVER SOVA!!!
så jag tror att det funkade. Godnatt // Farbror jeppe

/Miss Nobody

Snö eller snödroppar, det är frågan...

Asså idag så suger vädret verkligen. Mitt under mattelektionen så hör man en kille i klassen säga
- Titta det snöar ute...
Jag menar hur kul är det? i morse så var det ju sol och fint väder och nu så kommer det någon jävel och påpekar att det snöar ute. Gud kan du inte bestämma dig eller har du halkat efter på chemat eller? Det är faktist på väg att bli vår nu, årstiden när blommorna börjar titta fram! Här ska det inte komma någon jävla snö och förstöra min vårkänsla inte! Jag vill ha vår och sol och det med pasta!

                                     
/Miss Nobody

Jalapeno :)

Hejsan svejsan! Idag så hade jag tänkt visa er mitt favorit youtubeklipp, den heter the annoying orange and the jalapeno och den är jättebra. Ps. för er som inte vet det så finns det fler roliga klipp om annoying orange på youtube sök bara på just the annoying orange så hittar ni nog eran favorit. Lycka till!!! 
 //vänliga hälsningar Malin

/Miss Nobody

Flummigt!

Hejsan svejsan, idag har jag bytt namn till farbror jeppe. Fråga inte! Bara läs och njut...
/Miss Nobody

Potter puppet pals: Wisard Swears

/Miss Nobody

Inte sveriges symbol!

En dalahäst är tamigfan inte sveriges symbol! Varför tror man att det kallas dalahäst? Har man någon gång hört en turist säga: Kom så köper vi en sverigehäst? Nej! Och gissa varför, jo den heter DALAHÄST för att den kommer från DALARNA INTE sverige! Så alla ni som tror att sveriges symbol är en dalahäst, ja ni kan ta mig tusan dra åt *******!!!

inte sveriges symbol!
/Miss Nobody

Dag 2, min första kärlek

Jag kommer ihåg det som om det var igår. Det var en varm vårdag i mitten av maj. Då den svarta pälsbollen kom in i familjen. Det första han gorde var att rulla fram till matskålen och käka kattmat, sen så var man tvungen att lämna honom ifred för att den lilla fegisen skulle kunna vänja sig vid huset. Men det var då det, nu har den lilla fega kattungen vuxit upp till en stoor fegis med lite hull på magen...
/Miss Nobody

The Mysterious Ticking Noise

/Miss Nobody

Dag 1

Jag heter Malin
Jag är 13 år
fyller 14 i maj
jag har en katt som heter cosmos
min favofärg är blått
jag gillar Link & Zelda
jag ÄLSKAR d.gray-man
jag är flummig
jag har en kusin som heter emma
min kompis heter joanna
jag har en syster
hon heter Klara
jag gillar inte henne
min favoriträtt är pankakor
jag hatar ganondorf
/Miss Nobody

Dagbok

Lär känna mig på 30 dagar!!!
Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Den här veckan
Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Om det här vore min sista dag
Dag 07 – Vänner
Dag 08 – En att-göra-lista innan jag dör
Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi
Dag 10 – Bloggfavoriter
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig
Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig
Dag 14 – Dåliga vanor och laster
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – I min handväska
Dag 17 – Barndomsminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Mitt hem
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det här är jag bra på
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Saker jag saknar
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 – 10 dödssynder

/Miss Nobody

Oooh, Rymden....

Vet ni vad? Gud finns faktist där uppe någonstans. För utan gud så skulle vi verkligen vara körda. Han finns nånstans där ute i världsrymden fast jag tror inte att han har någon tid över för en liten obetydlig ras som människor eftersom att rymden är oändligt stor och om nu rymden är så ofantligt stor så så finns det säkert andra solsystem och planeter där ute med mer trevliga raser som faktist är lite inteligenta. Kort och gott, jag förstår om gud inte har något över för oss våra största uppfiningar består ju faktist av kärnvapen, massmord och krig. (för att inte tala om alla idiotiska uppfiningar som gör oss till soffpotatisar och förstör våran miljö) För alvarligt, vem skulle vilja ha en döende planet...

/Miss Nobody

Tjaba Tjena!

Tjaba tjena hallå! Och hur mår ni idag då? Jag har just varit på bio med klara och sett Trassel, en väldigt "komisk" barnfilm. Det är en sorts parodi på rapunzel och ja, den handlar om en prinssesa som blev bortrövad när hon var liten, blev inlåst i ett torn oh har magiskt lysande hår....



Ett tips för alla unga tjejer som är rädda för att gå ut på natten, ta med en stekpanna!!
/Miss Nobody
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!