Dom här måste jag ha ! <3

kolla in det här asså, dom måste jag ha!!!




ps. det finns en jumpsuit också men jag hittar ingen bild på                                                                     den just nu :(

/Miss Nobody

RIOOOOOOO XD

Idag var jag och såg filmen rio med kakan och min kusin, den var jätterolig!
Filmen handlar om en ensam fågel som heter blue som visar sig vare den sista hanen av sin art
och måste åka ut till rio för att träffa en hona av samma art för att förhoppningsvis rädda sin art.
Och där var filmen slut? nehee då, tyvärr så slutar det inte där men om ni vill veta mer så får ni se
filmen själva, Mo ha haa! XD

  ps. jag älskar dom där små aporna i filmen, dom får sååå fett med spö! XD
/Miss Nobody

Sooommar sommar och sol!

Idag så var jag, kakan och pappa och hans kompis nere vid våran kolonistuga i Tantolunden, det var faktist rätt trevligt med allt grönt som börjar ploppa upp nu efter att snön har smält och dom där blåa blommorna som man brukar se i parker håller på att ta över gräsmattan!
Men iallafal, på vägen hem så insåg jag att jag nog är den mest lämpade av kakan och mig att skaffa sommarjobb någon gång i framtiden, jag menar att jag nog var den mest lämpade för att jag var den som inte direkt skulle ta lönen och springa bort till Game och köpa ett dataspel på direkten utan mer ta pengarna och antingen spara dom eller göra annat med dom. (såklart jag skulle köpa något spel också, jag är ju inte helt körd i huvudet! XD)
Fast jag har fortfarande barnsligheten i mig för det första jag skulle köpa vore ett nytt färglatt omslagspapper för något sådant har vi nämligen inte hemma XD
Fast om jag någon gång i framtiden fick ta över kolonistugan i Tanto så skulle jag nog fixa en ordentlig städning där! Det växer faktist grå mossa på taket och altangolvet behöver målas om.
Men en så länge är jag för lat för sådant grovgöra! XD
/Miss Nobody

Titta mamma! En kanin XD

/Miss Nobody

Dag 5 vad är kärlek?

Det finns många förklaringar på ordet kärlek men för mig så inebär nog kärlek det där alldeles speciella ögonblicket när fjärilarna börjar röra på sig i magen när man ser någon man gillar. För kärlek handlar om att ge något utan att förvänta sig att få något tillbaka, iallafall i min mening.
En sak är iallagfall säker, kärlek är INTE när en kille gillar dig för att du tex är populär eller för att du har pengar. För om du tycker så så skulle jag alvarligt vilja att du tog en tankeställare och frågade dig själv:
Är det så här jag vill ha min kärlek? Framtvingad med en kniv mot strupen?
Nehee du, hellre väljer jag en fül kille med astmaproblem som älskar mig en en snygg populär kille som bara är ute efter mer popularitet...

/Miss Nobody
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!