Bakning 2

CHOKLADMOUSSE 4 port

125 g mörk blockchoklad.

1 msk margarin eller smör.

4 ägg.

1 msk rom eller konjak.

ev mandarinklyftor.

Bryt chokladen i mindre bitar och lägg dem i en skål tillsmans med matfettet. Hetta upp chokladen,högsta efekt i 1 1/2 -2 min.Rör om efter halva tiden.Dela äggen.Vispa ner gulorna och spriten i blockchokladen.Vispa äggvitorna till hårt skum och blanda ner dem i chokladblandningen. Lägg upp moussen i 4 portionsskålar.Låt dem stå kallt i ett par timmar.Garnera ev med mandarinklyftor före serveringen.

Detta var moussen varsegoda. Mums mums... 
/Miss Nobody
Postat av: Gilbert
2009-12-18 / 15:48:04

gooooootttt


Kommentera här!
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!